6 מפגשים של
קורס אפיה
יסודות הקונדיטוריה
בשלוחת מתנ"ס בנימין באדם
>> ההרשמה היא לסדרת מפגשים מלאה <<
>> אין אפשרות להירשם למפגשים בודדים <<
היכרות מעשית ומהנה עם עולם האפיה והקונדיטוריה.
בכל מפגש מקבלים חוברת מתכונים ומארז מפואר של המוצרים שהכנו.
ידע והנאה - מובטחים!
מפגש 1 - סודות השמרים
איך להצליח להכין את העוגות שמרים הכי טובות שתמיד תופחות, נלמד טכניקות ונכין-בבקה קקאו, שמרים ששושנים קינמון, גביניות חלביות ממולאות גבינה משובחת.
מפגש 2 - קרם ומוס
נלמד להכין מרנג בשיטה צרפתית נכין, קינוח פבלובה עם פירות העונה, קרמבו מעשה ידינו, נשיקות צבעוניות.
מפגש 3 - עוגות ראווה
עוגות לכל אירוע נכין בסיס בצק תופין, ונכין 2 עוגות מושקעות מעשיי ידינו, עוגת היער השחור, עוגת ריבת חלב בזילוף ועיצוב.
מפגש 4 - בצק פריך
טארט ופאי בטכניקות שונות. נכין קישים במילויים מגוונים, פטיפורים מקסימים.
מפגש 5 - עוגיות
נתנסה במגוון סוגי עוגיות שונות , עוגיות אלפחורס, עוגיות רעידת אדמה ועוגיות כפול ריבה.
מפגש 6 - קסם השוקולד
נלמד לטמפרר שוקולד, נכין פרלינים במילויים מיוחדים ניצור כפיות וסוכריות משוקולד בתוספות מגוונות
המדריכה - אפרת שטרית - קונדיטורית ושוקוליטרית
בעלת "שמח במטבח"
עם ניסיון רב בתחום סדנאות אפיה ושוקולד
המפגשים יתחילו בשעה 18:00
כל מפגש יארך שעתיים וחצי
תאריכי המפגשים:
יום חמישי, י"א אייר תשפ"ב 12.05.2022
יום חמישי, ג' סיון תשפ"ב 2.6.2022
יום חמישי, י' סיון תשפ"ב 9.6.2022
יום חמישי, י"ז סיון תשפ"ב 16.6.2022
יום חמישי, כ"ד סיון תשפ"ב 23.6.2022
יום חמישי, א' תמוז תשפ"ב 30.6.2022
מצפים לראותכם