| ט' אדר תשפ"א 21.02.2021 | 20:00
שניות
דקות
שעות
ימים
סדנת פורלינים: פרלינים לפורים
בזום

קולה זה חרוש, דריטוס זה לעוס, קליק זה כבר מזמן אאוט..


אם גם לכם בא להכין משהו מקורי ומגניב למשלוח המנות


הצטרפו אלינו לסדנת פרליני שוקולד.



מה בסדנא?
נלמד על עקרונות העבודה עם שוקולד, אחסון, המסה וטכניקות מתאימות.
נבין מהו טמפרור ולמה צריך אותו ונלמד שיטה פשוטה וקלה לטמפרור שוקולד בבית.
נכין פרלינים בשיטה הצרפתית (טבילה) ונדגים למי שיש תבניות מתאימות בבית את הפרלינים בשיטה הבלגית (תבניות)
קהל יעד: נוער ז-יב
תאריך: יום ראשון, ט' באדר, 21.2 בשעה 20:00